Welkom!Lees het hele artikel onder 'Actueel' !Wat hoort een paard? Lees het hele artikel onder 'Actueel'Het nut van de juiste ademhaling. Lees het hele artikel onder 'Actueel'

Gary:


" Deze behandeling voor paarden is een effectieve en paardvriendelijke behandelmethode die zeer breed inzetbaar is op elk gebied van paardenwelzijn. Paarden liegen niet over het effect van een behandeling, ze laten duidelijk weten wat er aan de hand is. Het werken en communiceren met paarden is voor mij daarom zuiver, puur en respectvol."

Indien u meer informatie wenst, vragen heeft of een behandeling of afstemming wilt reserveren, kunt u contact opnemen door een mail te sturen naar crystal-vision@hotmail.com . U kunt ook van het contactformulier onderaan deze pagina gebruik maken. Probeer uw vraag/vragen zo duidelijk mogelijk te omschrijven, zo kunnen wij u het beste helpen. Indien u telefonisch contact wenst, vragen wij u om de voicemail in te spreken bij geen gehoor. In dat geval bellen wij terug, zodat wij ons volledig op uw vraag kunnen richten. 

NB: geen reactie op uw mail/contactformulier binnen 2 werkdagen? Stuur uw mail dan nogmaals.

Contactgegevens:

 Crystal Vision - Praktijk voor behandelingen van mens & paard

 


Google Maps Script by CrystalVision

E-mail adres: crystal-vision@hotmail.com

Telefoonnummer: 06-52732052

K.v.K. nummer: 62184784

BTW nummer: 854700523

Rekeningnummer: NL05 SNSB 0907 1629 83 (t.n.v. MEC Petiet)

 

 

 Contactformulier

  Crystal Vision