Welkom!Lees het hele artikel onder 'Actueel' !Wat hoort een paard? Lees het hele artikel onder 'Actueel'Het nut van de juiste ademhaling. Lees het hele artikel onder 'Actueel'

Gary:


" Deze behandeling voor paarden is een effectieve en paardvriendelijke behandelmethode die zeer breed inzetbaar is op elk gebied van paardenwelzijn. Paarden liegen niet over het effect van een behandeling, ze laten duidelijk weten wat er aan de hand is. Het werken en communiceren met paarden is voor mij daarom zuiver, puur en respectvol."

De behandeling voor paarden is intensief, effectief en paardvriendelijk, gericht op lichamelijk en geestelijk herstel. Het is een breed inzetbare methode op elk gebied van paardenwelzijn! 

Deze behandeling is geschikt voor alle paarden, ongeacht welke tak van de sport ze beoefenen en ongeacht of er een probleem is of de eigenaar gewoon nieuwsgierig is wat het paard te vertellen heeft. Ook uitbehandelde paarden hebben bewezen veel baat te hebben bij deze behandelmethode.

 

 

Waarbij wordt deze behandelmethode effectief ingezet?

- Oplossen van oorzaak bij vastzitten / buiging / problemen in aanleuning

- Oplossen van oorzaak bij slechte souplesse / stijve spieren

- Immuun- , lymfe- en hormoonsysteem verbeteren en op gang brengen

- Ondersteuning/beter aanslaan van medicatie

- Ondersteuning bij acute trauma’s, zoals koliek of verwondingen

- Verbeteren en oorzaak vinden bij gedragsproblemen in omgang of training

- Herstel van oude of terugkerende blessures

- Versterking van de band tussen ruiter en paard

- Trauma's uit het verleden opsporen en verwerken

- Bekken /SI problemen oplossen (bijv. na trauma of veulen)

- Vragen m.b.t. pijn/ongemak bij paard

- Betere vooruitgang in de training

- Problemen bij hengstigheid/geen hengstigheid/hormonale problemen

- Etc.

 

 

Elk paard is uniek en ook elke combinatie ruiter/paard is uniek. Het is daarom onmogelijk jouw specifieke situatie hier uit te leggen. Elk probleem, fysiek of psychisch, heeft zijn eigen unieke herkomst. Een behandeling en het effect hiervan zal je zelf moeten ervaren. Door ieder paard en team ruiter/paard als individu te zien, kan ik een optimale behandeling garanderen waar iedere betrokkene het beste resultaat uithaalt. Het is daarom aan te raden om voor jouw paard en het probleem waar jullie mee zitten vrijblijvend advies per mail of telefonisch aan te vragen als je graag wil weten wat we voor jullie kunnen betekenen. Natuurlijk kun je ook direct een afspraak plannen.

Over deze methode

Onder het kopje ´Over mij´ staat een uitleg over het ontstaan van deze methode. Tevens kun je hier meteen kennismaken met Gary.

Behandeling

Ik kom op locatie bij jou en jouw paard langs. De behandeling zelf duurt zo'n 3 kwartier tot een uur, houdt er rekening mee dat er nog voor- en nagepraat wordt. Na de behandeling raad ik aan om per mail of telefonisch eventuele vragen die nog in je opkomen aan mij voor te leggen. Mijn ervaring en de ervaring van onze klanten is dat er veel nieuwe informatie gegeven wordt, wat natuurlijk niet allemaal onthouden kan en hoeft te worden.  

Een afspraak kan gemaakt worden via de 'Contact' pagina, waar je mijn gegevens kunt vinden. Ik kom op locatie langs van maandag t/m zondag, ook 's avonds.

Er zijn bewust geen persoonlijke ervaringen van klanten te vinden op de website. Dit omdat ik van mening ben dat er dan een beeld van de behandeling wordt gevormd, waarna een verwachtingspatroon ontstaat. Open de behandeling ingaan is altijd het beste voor jezelf en voor jouw paard, ook omdat deze methode zich moeilijk in woorden laat beschrijven en elke behandeling zo verschillend is.

Natuurlijk kun je ons altijd om voorbeelden vragen of op onze Facebookpagina kijken, waar klanten hun persoonlijke ervaring hebben gedeeld. Echter; ervaar een behandeling zelf om een goed beeld te kunnen vormen voor jou en jouw paard!