Lees dit artikel & meer onder 'Actueel'Lees dit artikel & meer onder 'Actueel'Lees het hele artikel onder 'Actueel'

Voel je welkom!


Liever direct persoonlijk advies voor jouw situatie? Onze contactgegevens kun je vinden op de 'Contact' pagina rechtsboven.

 Binnen onze praktijk ga ik in op uiteenlopende problematiek bij de mens. Samen met jou ga ik aan de slag om door te dringen tot de kern van een lichamelijk of geestelijk probleem. Mijn behandeltechnieken, methodes, inzichten, een grote portie ervaring en jouw inzet combineer ik om samen het door jou gewenste resultaat te bereiken. 

Geen symptoombestrijding, maar een effectieve, krachtige aanpak!

Tevens bied ik rond de behandeling zelf coaching & persoonlijke ontwikkeling aan. Onze praktijk is gevestigd in Middelstum, Groningen. Omdat iedereen een individu is en eigen wensen en aandachtspunten heeft, wordt elke behandeling speciaal voor jou afgestemd. Een open, transparante houding en respect staan bij ons voorop!

Na een behandeling zal je merken dat jouw blik op de wereld positief veranderd. Wil je aan jezelf werken en de kans aanpakken om met meer rust door het leven te gaan en zélf te werken aan jouw ontwikkeling op welk gebied dan ook, dan help ik je graag op weg! Ik ben er echter ook voor mensen die enkel lichamelijke klachten hebben. Ook therapeuten die in hun werk tegen problemen aanlopen zijn welkom.

Kijk rustig rond op de website en laat de informatie op je inwerken. Je komt nooit 'toevallig' op deze website terecht! Voor vragen of het maken van een afspraak voor een behandeling kun je naar de pagina "Contact" gaan.

Voel je welkom!