Welkom!Lees het hele artikel onder 'Actueel' !Wat hoort een paard? Lees het hele artikel onder 'Actueel'Het nut van de juiste ademhaling. Lees het hele artikel onder 'Actueel'

Gary:


" Deze behandeling voor paarden is een effectieve en paardvriendelijke behandelmethode die zeer breed inzetbaar is op elk gebied van paardenwelzijn. Paarden liegen niet over het effect van een behandeling, ze laten duidelijk weten wat er aan de hand is. Het werken en communiceren met paarden is voor mij daarom zuiver, puur en respectvol."

Welkom!

Met veel liefde & passie zet ik mij dagelijks in voor zowel paard als ruiter.

Op dit deel van de website kun je alle informatie vinden over de door mij ontwikkelde behandelmethode voor het paard. Bij deze unieke behandelmethode kijk ik samen met jou als ruiter/eigenaar mee en luister ik naar wat het paard te vertellen heeft. Gedrags- of lichamelijke problemen behandel ik direct. Daarnaast communiceer ik op diep niveau met het paard en los ik ook daar eventuele onbalans op, wat ik voor het paard vertaal naar de eigenaar. 

Zoals mijn klanten zeggen: een behandeling moet je echt zelf ervaren!

 Onder het kopje 'Over mij' kun je meer lezen over deze methode. Voor een uitleg over de behandeling zelf kijk je bij 'Behandeling'. Tevens kun je op deze website alles vinden over de Luisterpaard afstemmingen die Mariska maakt.

Alles vanuit respect voor het paard.

Kijk rustig rond hoe ik jullie als team mag gaan helpen. Ik werk op locatie door heel Nederland, grensgebied Duitsland en België. De Luisterpaard afstemming vindt op afstand plaats. Heb je vragen of wil je meer specifieke informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met mij. 

 

Gary Aikema-Petiet

Crystal Vision

 

Actueel

Lees hier de laatste artikelen om zelf te werken aan een bewuste omgang met jouw paard!

Facebook

  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!