Afstemmingen volgens de Luisterkind methode - door Mariska[!imgslider_title     _2!]

Mariska:


"Via de Luisterkind methode maak ik liefdevolle afstemmingen. Deze methode kenmerkt zich door de zuivere manier van afstemmen en de verrassende antwoorden en handvaten die ouders of jijzelf kunt krijgen! Direct contact van ziel tot ziel, dat is toch het puurste wat er is?"

Levensbrug afstemming

Een Levensbrug afstemming is speciaal voor mensen die geen stem meer hebben, om welke reden dan ook:

- Overledenen

- Ongeboren kinderen

- Coma / IC patiënten

- Mensen met een beperking door ziekte of handicap (Alzheimer, dementie etc.)

- Mensen die zelfmoord hebben gepleegd

Zolang het een ziel heeft (gehad) kan er een Levensbrug afstemming gemaakt worden. Ook als je een miskraam of abortus hebt gehad, kan er afgestemd worden op de ziel van jouw kindje.

Deze afstemmingen liggen uiteraard een stuk gevoeliger dan de normale Luisterkind afstemmingen en dat weet ik als geen ander. Voor nabestaanden of de omgeving is het heel fijn dat er een mogelijkheid bestaat om vragen te stellen die normaal niet (meer) gesteld kunnen worden. Dit geeft een stukje afsluiting, begrip, hulp of het kan je helpen in jouw verwerkingsproces om alles een plekje te geven.

Zelf heb ik dankbaar gebruik gemaakt van deze afstemmingen in mijn privé situatie en kan me daarom verplaatsen in jouw situatie. Het blijft namelijk een gevoelig onderwerp en de afstemming is daardoor meer beladen dan een normale Luisterkind afstemming. Het doorgeven van boodschappen voor de omgeving van een dierbare die niet aanspreekbaar is, is ontzettend mooi en dankbaar om te doen, hoewel het erg emotioneel kan zijn. Vraag mij gerust naar mijn persoonlijke ervaringen!

Vragen

Een aantal vragen die vaak voorbij komen en die je zou kunnen hebben:

- Waarom ben je overleden?

- Wil je nog iets vertellen, heb je een boodschap?

- Welk teken geef je, zodat ik weet dat je bij me bent?

- Hoe voel je je nu, heb je nog pijn?

- Waren wij te bang om ouders te worden?

- Wat kunnen wij voor je doen?

- Waarom ben je uit het leven gestapt?

- Wat hebben wij verkeerd gedaan, waardoor we je niet konden/kunnen helpen?

- Kun je ons helpen bij ons verdriet?

- Hoor je ons?

- Etc.

Heb je specifieke vragen die je wilt stellen, leg ze gerust aan mij voor. Samen kunnen we kijken welke vragen we mee gaan nemen in de afstemming. Maar wees gerust; al zou je alle vragen volledig verkeerd formuleren, er wordt op het moment van afstemmen vanzelf verteld wat verteld moet worden. Vaak zitten er mooie boodschappen in voor degene die de afstemming aanvraagt, maar het kan ook deels heel confronterend zijn. Wees je daar bewust van. Deze afstemming wordt vaak aangevraagd als er een stukje pijn, verdriet of onbegrip te verwerken is bij de aanvrager, soms op een dieper niveau. Een afstemming kan dan troost bieden, antwoorden geven, een stukje afsluiting verschaffen of jou laten inzien waarom dingen lopen zoals ze lopen.

Aanvragen

Het aanvragen van een Levensbrug afstemming kun je doen als je een connectie hebt met een dierbare die overleden is of niet in staat is (volledig) terug te praten in het dagelijks leven. Let wel; er gelden enkele regels wat betreft het aanvragen. Je dient een directe relatie te hebben met degene waar je een afstemming voor aanvraagt. Heb je geen directe relatie, dan kun je uiteraard wel naar de band vragen die je hebt met deze dierbare. Alles hierover staat uitgelegd in het begeleidend schrijven wat je toegestuurd krijgt bij je aanvraag.

Denk maar eens na; het is niet prettig als bijvoorbeeld jouw zus een afstemming heeft aangevraagd op je overleden man, zonder jouw medeweten. Zij mag wel een afstemming aanvragen waarin de band tussen haar en jouw overleden man wordt beschreven. Discretie staat hierin voorop! Als ouder van een overleden kindje, doe je altijd zelf de aanvraag.

Begeleidend schrijven

Als je een Levensbrug afstemming aanvraagt, krijg je van mij een begeleidend schrijven toegestuurd. Lees dit goed door, hierin staat helder uitgelegd wat je kunt verwachten en ook wat ik niet doe. Pas als je met het begeleidend schrijven akkoord gaat, zal ik overgaan tot de afstemming. Natuurlijk kun je op verzoek ook het begeleidend schrijven van mij ontvangen, om te kijken hoe jij ertegenover staat. Stuur mij een mail via de contact pagina met het verzoek om het begeleidend schrijven te ontvangen.