Afstemmingen volgens de Luisterkind methode - door Mariska[!imgslider_title     _2!]

Mariska:


"Via de Luisterkind methode maak ik liefdevolle afstemmingen. Deze methode kenmerkt zich door de zuivere manier van afstemmen en de verrassende antwoorden en handvaten die ouders of jijzelf kunt krijgen! Direct contact van ziel tot ziel, dat is toch het puurste wat er is?"

Een Luisterkind afstemming is een gesprek. Geen gesprek zoals wij dat normaal voeren, maar een gesprek in de energie van het kind of de volwassene waar ik mij op afstem. Wanneer een normaal gesprek niet werkt of mogelijk is of een probleem niet verholpen kan worden, dan is dit een hele mooie oplossing...

Luisteren, luisteren, luisteren… dat is wat ik doe als ik een afstemming maak. Waarnaar? Naar de energie van de persoon waar ik mij op afstem. Ik luister enkel en interpreteer niets; ik stel vragen om te helpen het antwoord of een handvat te vinden. Daarnaast kun je als aanvrager van de afstemming mij ook alle vragen meegeven, zodat ik die namens jou kan stellen. Het eindresultaat is een monoloog en/of dialoog op papier. Dit noem ik een afstemming. Deze methode kan bij iedereen, van jong tot oud, ongeacht of er wel of geen problemen zijn, worden ingezet. Het kan jou of jouw kind inzicht geven in de innerlijke belevingswereld; hoe denkt mijn ziel er werkelijk over?

Jij of jouw kind hoeft niet fysiek aanwezig te zijn, alles wordt op afstand gedaan. Er is dus geen belasting. Dat scheelt!

 

 

Als ouder kun je een afstemming aanvragen voor jouw kind. Natuurlijk kun je ook een afstemming voor jezelf aanvragen. Alle mogelijke vragen die je hebt over jou of jouw kind mogen gesteld worden. Met als uitzondering: ik beantwoord geen zware medische vragen. Neem eens een minuut de tijd om na te denken wat jij jezelf of jouw kind zou willen vragen; waar zou jij antwoord op willen?

Zijn er wat vragen door je hoofd gegaan? Deze vragen kun je bij het aanvragen van een afstemming allemaal stellen!

Een Luisterkind afstemming is voor iedereen geschikt. De methode is met name gericht op kinderen, maar ook volwassenen die graag willen weten wat hun ziel te vertellen heeft kunnen veel uit een afstemming halen. Tijdens een afstemming kunnen handvaten voor eventueel aanwezige problematiek gegeven worden of kan een oorzaak voor bepaald gedrag/fysieke problemen etc. naar boven komen. Het kan dus goed zijn dat jij of jouw kind ná een afstemming zich al beter voelt! Dit omdat er eindelijk een stem is gegeven aan wat er van binnen speelt.

Ik interpreteer hetgeen ik op papier zet niet, ik zet enkel het verhaal zoals ik dit doorkrijg op papier. Aan jou om iets met dit verhaal te doen en het te lezen zoals jij wil.   

Een afstemming kan nooit verkeerd uitpakken of kwaad doen. Soms moet een afstemming een aantal weken  ‘zakken’ om het te begrijpen. De afstemming na enkele weken of maanden nog eens lezen kan je zeker helpen de afstemming beter te begrijpen en een plekje te geven.

Wanneer kun je een afstemming aanvragen?

Klik hier onder op de gewenste categorie om voorbeeld vragen en meer informatie te zien over de afstemming voor volwassenen of kinderen.