Afstemmingen volgens de Luisterkind methode - door Mariska[!imgslider_title     _2!]

Mariska:


"Via de Luisterkind methode maak ik liefdevolle afstemmingen. Deze methode kenmerkt zich door de zuivere manier van afstemmen en de verrassende antwoorden en handvaten die ouders of jijzelf kunt krijgen! Direct contact van ziel tot ziel, dat is toch het puurste wat er is?"

 

Wie maakt de Luisterkind afstemmingen?

 

Dat ben ik, Mariska! Ik stel me graag even voor.

Zoals je op de foto hierboven ziet, heb ik op de eerste plaats een heel groot hart voor paarden en dieren. Waarom? Omdat dieren puur zijn en goed laten weten wat zij wel of niet fijn vinden. Dat weten we allemaal. Maar wij als mens... We worden door de maatschappij, opvoeding en andere externe factoren beïnvloed en gevormd. En dat doet ons soms zeer. We maken leuke en minder leuke dingen mee. Dit alles vormt een rugzakje die wij ons hele leven mee slepen, als we er niets mee doen. En vaak weten we niet wát we kunnen doen.

Soms uit het meeslepen van minder fijne ervaringen zich in ons gedrag of gevoelens en zorgt ervoor dat we in het dagelijks leven met vragen rond gaan lopen. Wij hebben geleerd dat we niet onszelf mogen zijn, van kinds af aan. Als we ons directer kunnen uiten zoals een dier, dan hoeven wij onze problemen en zorgen niet binnen te houden. Ik had het geweldig gevonden als ik een Luisterkind afstemming in mijn jeugd of als kind had mogen krijgen! Die kans wil ik nu dan ook geven aan alle kinderen, ouders en andere volwassenen die dit lezen.  

Toen ik de Luisterkind methode voor het eerst tegenkwam en een afstemming las, was ik direct onder de indruk. Het resoneerde, het paste bij me, het voelde goed! Na slechts een weekje twijfelen heb ik me -huppekee- opgegeven voor de erkende korte beroepsopleiding tot Luisterkindwerker. En daar heb ik geen moment spijt van gehad! Zelf heb ik heel wat afstemmingen mogen ontvangen, die mij ontzettend op weg hebben geholpen.

De methode wilde ik gebruiken als aanvulling voor ons bedrijf en onze klanten. Wat ik destijds niet wist, was dat deze methode véél meer is dan slechts een 'aanvulling'... 

Ik sta nog iedere keer nadat ik een afstemming heb afgerond versteld van de informatie die degene waar ik me op afstem geeft. Het is zo'n pure, fijne en logische manier van afstemmen. Geen vervuiling door inmenging van andere energieën, nee, er wordt gewoon puur naar JOU geluisterd!

Heel fijn, om zo vanuit je hart te mogen werken!

Ik ben gediplomeerd Luisterkindwerker en maak naast de Luisterkind afstemmingen voor mensen ook afstemmingen voor paarden en hun eigenaren, de Luisterpaard afstemmingen. Deze afstemmingen gaan nagenoeg hetzelfde, met als verschil dat ik waar nodig ook kijk naar de combinatie eigenaar-paard, want ook hier kan de oorsprong van een probleem liggen. Tot slot heb ik via Luisterkind de module ´Levensbrug´ gevolgd, waardoor ik ook afstemmingen maak op overledenen, coma patiënten en iedere energie die in dit leven geen stem heeft (gehad) door omstandigheden.

Naast de Luisterkind afstemmingen doe ik natuurlijk nog veel meer. Wil je daar meer over weten, kijk dan even via www.crystal-vision.nl . Of bezoek onze Facebook pagina!