Afstemmingen volgens de Luisterkind methode - door Mariska[!imgslider_title     _2!]

Mariska:


"Via de Luisterkind methode maak ik liefdevolle afstemmingen. Deze methode kenmerkt zich door de zuivere manier van afstemmen en de verrassende antwoorden en handvaten die ouders of jijzelf kunt krijgen! Direct contact van ziel tot ziel, dat is toch het puurste wat er is?"

Voordat we overgaan tot de afstemming, ontvang je een begeleidend schrijven per mail. Hierin staat alles over de afstemming helder uitgelegd, zodat we beiden weten waar we aan toe zijn. Na het lezen van dit begeleidend schrijven maak je voor jezelf de keus of je een afstemming wil aanvragen. Je zit nergens aan vast, ik vind het belangrijk dat je bewust de keuze maakt om een afstemming te laten maken door mij.


Een afstemming kost €55,- 

Voorafgaand aan de afstemming help ik jou graag de juiste vragen te formuleren als je daar moeite mee hebt. Na de afstemming mag je uiteraard ook contact opnemen als er iets niet duidelijk is of je nog een vraag hebt over de afstemming zelf.

De afstemming ontvang je binnen twee weken na betaling per bank in jouw mailbox, als Word document. Wil je de afstemming op een andere manier ontvangen (bijvoorbeeld per post), dan is dat ook mogelijk. Geef gerust aan wat jouw voorkeur is. Opsturen per post kost €3,50 en je ontvangt de afstemming netjes uitgeprint en verpakt. Het risico voor het versturen is voor jou, let op dat het om vertrouwelijke informatie gaat.

De afstemming vindt op afstand plaats op een willekeurig tijdstip. Je hoeft er niet voor thuis te blijven of naar onze praktijk te reizen, er is dus geen enkele belasting. Zodra ik de afstemming heb gemaakt, ontvang je hem.