Afstemmingen volgens de Luisterkind methode - door Mariska[!imgslider_title     _2!]

Mariska:


"Via de Luisterkind methode maak ik liefdevolle afstemmingen. Deze methode kenmerkt zich door de zuivere manier van afstemmen en de verrassende antwoorden en handvaten die ouders of jijzelf kunt krijgen! Direct contact van ziel tot ziel, dat is toch het puurste wat er is?"

Welkom!

Ik ben Mariska en met veel plezier maak ik Luisterkind afstemmingen voor jou of jouw kind!

Neem eens de tijd om na te denken wat jij jezelf of jouw kind zou willen vragen; waar zou jij antwoord op willen?

In een afstemming ga ik samen met degene waar ik mij op afstem op zoek naar een antwoord op deze vragen. Samen kijken we waar een probleem of gedrag vandaan komt en hoe we het kunnen veranderen. Het resultaat is een fijn, soms confronterend gesprek op papier (de afstemming) waarin handvaten gegeven worden. Zo kun je zelf thuis aan de slag gaan met de afstemming. En dat allemaal op afstand!

Wat is een afstemming, hoe gaat het in zijn werk en wanneer kan ik een afstemming aanvragen? Alles wat je moet weten over de afstemmingen die ik maak kun je op deze site lezen. Ik ben gediplomeerd Luisterkindwerker en kan uit eigen ervaring spreken dat een afstemming een heel mooi cadeau is...

Heb je na het lezen van de website vragen die je graag aan mij voor wil leggen, snap je iets niet, twijfel je of zo'n afstemming voor jou of jouw kind geschikt is of ben je benieuwd hoe een afstemming er uit ziet?

Mail gerust via de 'Contact' pagina, ik help je graag verder!

  

Vriendelijke groet,

Mariska Aikema-Petiet

 

 

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!