Welkom!Lees het hele artikel onder 'Actueel' !Wat hoort een paard? Lees het hele artikel onder 'Actueel'Het nut van de juiste ademhaling. Lees het hele artikel onder 'Actueel'

Gary:


" Deze behandeling voor paarden is een effectieve en paardvriendelijke behandelmethode die zeer breed inzetbaar is op elk gebied van paardenwelzijn. Paarden liegen niet over het effect van een behandeling, ze laten duidelijk weten wat er aan de hand is. Het werken en communiceren met paarden is voor mij daarom zuiver, puur en respectvol."

Soms bestaat de behoefte aan meer specifieke informatie over een probleem of het paard zelf. Misschien heb je wel een aantal vragen die je jouw paard zou willen stellen. In dit geval kan een Luisterpaard afstemming op afstand jou handvaten & inzicht geven!

 

 

Mariska is gediplomeerd Luisterkindwerker en heeft deze methode verder ontwikkeld om ook paarden en eigenaren verder te helpen. Tijdens een Luisterpaard afstemming wordt het paard aan het woord gelaten. Meer over deze methode en hoe Mariska hem inzet, kun je ook lezen op haar Luisterkind pagina.

Een afstemming is een gesprek op papier. In een afstemming voel ik (Mariska) in op de energie van jouw paard, zodat ik met jouw paard in gesprek kan gaan. Daarnaast wordt alles wat het paard vertelt opgeschreven en daarmee wordt de afstemming niet door mij geïnterpreteerd.  Aan jou de keus om wat met de handvaten die in de afstemming naar voren komen te doen en de afstemming te lezen zoals jij wil. Als eigenaar heb je de mogelijkheid van te voren vragen te stellen, die ik meeneem in een afstemming. Dit kunnen alle voorkomende vragen zijn. Ik neem enkel zware medische vragen niet mee in een afstemming.

Wanneer kun je een afstemming aanvragen?

- Als je nieuwsgierig bent naar wat jouw paard te vertellen heeft, als je denkt dat hem/haar iets dwars zit, waar bepaald gedrag of blessures vandaan komen etc. Kortom; je hebt een of meer vragen die je jouw paard graag wil stellen.

- Voorafgaand aan een behandeling voor jouw paard door Gary, om het een en ander op geestelijk gebied al in kaart te hebben gebracht. *

- Na een behandeling voor jouw paard van Gary, om meer specifieke informatie en handvaten van het paard te krijgen of directere vragen beantwoord te krijgen. *

* Overleg over de keus voor een behandeling of afstemming is altijd vrijblijvend mogelijk per mail of telefonisch.

Verloop afstemming

Vaak begint het paard zelf al te vertellen en zijn de vragen slechts een leidraad. Enkel wat op dat moment belangrijk is voor het paard, komt naar voren. Na de afstemming kun je een positieve verandering in het gedrag van je paard merken, doordat hij/zij de kans heeft gehad zich uit te spreken en er op bepaalde vlakken werk is verricht (voornamelijk psychisch, indien nodig). Kortom; jouw paard wordt gehoord.

Een Luisterpaard afstemming kan confronterend zijn, maar wordt altijd positief gebracht en reikt jou handvaten aan om positieve veranderingen door te voeren indien nodig. Het is een fijne, toegankelijke manier om meer te weten te komen over het gedrag van jouw paard, hoe hij/zij zich voelt, wat hij/zij van bepaalde dingen vindt of waarom jouw paard bepaalde dingen niet wil.  Daarnaast staat de afstemming netjes op papier, zodat je hem altijd na kunt lezen. Het paard en jij worden tevens niet belast, omdat alles op afstand gebeurd. In de energie stel ik de vragen, waarna je de uitgewerkte afstemming via de mail ontvangt. Alles gebeurd dus op afstand en per mail. Mochten er naderhand vragen zijn over de afstemming, dan kun je die altijd stellen. 

Team

Het is tevens mogelijk om jou als ruiter/eigenaar mee te nemen in de afstemming. Op deze manier kan ik in de afstemming invoelen op jullie als team en waar daar eventueel de problemen liggen. Let op; jouw paard blijft het doel van de afstemming! Een persoonlijke Luisterkindafstemming voor jezelf kun je tevens aanvragen, kijk daarvoor bij Luisterkind .

Aanvragen

Als je nog meer vragen hebt over de methode die Mariska deels gebruikt voor deze afstemming, kun je kijken op haar Luisterkind pagina

Wil je een afstemming aanvragen, stuur dan een recente foto waar jouw paard alleen op staat + naam en geboortedatum of geschatte leeftijd van jouw paard en de vragen die je hebt naar crystal-vision@hotmail.com of gebruik het contactformulier (hier kun je geen bijlagen bijvoegen).

Hierna krijg je verdere gegevens en een begeleidend schrijven. Pas als je akkoord gaat met het begeleidend schrijven, ga ik door met de afstemming. Dit begeleidend schrijven kun je natuurlijk ook vrijblijvend aanvragen als je nieuwsgierig bent of deze methode bij je past. Er staat helder en duidelijk uitgelegd wat ik nodig heb voor de afstemming, wat je kunt verwachten en ook wat ik niet doe.

Je ontvangt binnen twee weken na betaling de afstemming in een Word document in jouw mailbox. Een afstemming kun je enkel voor jouw eigen paard aanvragen.