Welkom!Lees het hele artikel onder 'Actueel' !Wat hoort een paard? Lees het hele artikel onder 'Actueel'Het nut van de juiste ademhaling. Lees het hele artikel onder 'Actueel'

Gary:


" Deze behandeling voor paarden is een effectieve en paardvriendelijke behandelmethode die zeer breed inzetbaar is op elk gebied van paardenwelzijn. Paarden liegen niet over het effect van een behandeling, ze laten duidelijk weten wat er aan de hand is. Het werken en communiceren met paarden is voor mij daarom zuiver, puur en respectvol."

Mijn werkgebied beslaat niet alleen de noordelijke provincies. Ik reis door heel Nederland, Duitsland en België. De Luisterpaard afstemmingen vinden op afstand plaats.

Reiskosten

Mijn hoofdpraktijk is gevestigd in Middelstum, Groningen. Vanuit hier kom ik bij uw paard aan huis/stal.

Ik hanteer een laag reiskosten tarief.

Reiskosten worden gedeeld indien er meerdere behandelingen op een locatie zijn. Daarnaast worden reiskosten gedeeld indien er meerdere behandelingen op de route liggen. Wil je reiskosten (en het milieu!) besparen, dan kun je zelf jouw omgeving op de hoogte stellen dat ik op een bepaalde dag langs kom. De ervaring leert dat er altijd meer mensen zijn die interesse in een behandeling hebben en willen aansluiten. Indien er meer mensen aan willen sluiten, laat mij dit dan tijdig weten i.v.m. mijn planning.   

Voor de definitieve reiskosten naar jouw locatie kun je vrijblijvend een mail sturen naar crystal-vision@hotmail.com