Lees dit artikel & meer onder 'Actueel'Lees dit artikel & meer onder 'Actueel'Lees het hele artikel onder 'Actueel'

Voel je welkom!


Liever direct persoonlijk advies voor jouw situatie? Onze contactgegevens kun je vinden op de 'Contact' pagina rechtsboven.

Onze praktijk is gevestigd in Middelstum, Groningen. Hier behandeld Gary in onze unieke behandelruimte cliënten. U kunt bij ons op de oprit parkeren, maar er is ook een goede busverbinding en een bushalte op 5 min. loopafstand. In speciale gevallen komt Gary aan huis in Nederland en grensgebied Duitsland/België.

Paarden en andere dieren behandeld Gary enkel in hun eigen omgeving. Kijk voor alles over de behandelmethode voor het paard op dit deel van de website.

mac-gaming's Website

Ontstaan praktijk

In 2014 zijn wij de behandelingen gaan geven in onze sfeervolle tipi. We hebben hier veel mooie behandelingen mogen geven, maar het werd al snel duidelijk dat we voor de wintermaanden een permanente behandelruimte nodig hebben. Daarom hebben we zomer 2015 een prachtige, maar ook krachtige en rustgevende plek gecreërd achter onze woning. Vanaf augustus 2015 maken wij enkel nog gebruik van deze behandelruimte en heeft de tipi haar waardevolle plek in ons logo behouden. 

Behandelruimte

Onze behandelruimte is van alle gemakken voorzien en sfeervol ingericht. We horen vaak dat er een wellness-sfeer hangt en onze klanten voelen zich bij binnenkomst direct op hun gemak!

 

 

Omdat wij met energie werken, reinigen wij de behandelruimte na gebruik altijd. Tevens hebben wij chembusters/orgonite in de behandelruimte liggen om de ruimte te zuiveren en bij te dragen aan een fijne sfeer.