Lees dit artikel & meer onder 'Actueel'Lees dit artikel & meer onder 'Actueel'Lees het hele artikel onder 'Actueel'

Voel je welkom!


Liever direct persoonlijk advies voor jouw situatie? Onze contactgegevens kun je vinden op de 'Contact' pagina rechtsboven.

Maak alvast kennis met ons & onze visie!

 

Mariska

Bij Crystal Vision is Mariska verantwoordelijk voor de Luisterkind- en Luisterpaardafstemmingen. Regelmatig verschijnen er op de website en haar Facebook pagina interessante artikelen en meditaties die ze zelf schrijft. Tot slot is ze de drijvende kracht achter de schermen en regelt de technische en administratieve zaken.

Mariska: "Het is geweldig om de groei en het herstel van onze klanten te zien, of dit nu mens, paard of ander dier is. Mijn afstemmingen geven vaak zo'n onverwachte, positieve draai aan het leven van iemand, dat ik iedere keer weer ook zelf enthousiast wordt. Ik voel me dankbaar om mensen op allerlei gebieden bewuster te maken, ieder op zijn of haar eigen tempo. Geen gezweef, ik ben gewoon modern en op een rustige manier met persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en alles daaromheen bezig. In het verleden heb ik door de opleidingen en cursussen die ik gevolgd heb een stevige basis gelegd en mijn eigen sterke punten en kracht gevonden. Diepgang, nuchterheid en verder kijken dan wat je in eerste instantie ziet of denkt, is voor mij een voorwaarde voor mijn eigen groei en dit geef ik anderen ook graag mee. Zelf je puzzelstukjes bij elkaar zoeken en je realiteit vormgeven zoals jij wil."

Gemotiveerd door eigen ervaringen heeft Mariska zich van jongs af aan bezig gehouden met haar persoonlijke ontwikkeling. Sinds 2011 is Mariska in het bezit van haar eerste graad Reiki. Daarnaast heeft ze in 2014 de cursus Aura & Chakra practitioner afgerond. Ze heeft de erkende vierjarige opleiding tot Essentie therapeut bij Lightwave therapeuten & trainers (KTNO geaccrediteerd) gevolgd. Ze heeft artikelen vertaald voor Nieuwetijdskind.com en is docente geweest voor de Sirius Energie Methode. Tot slot heeft ze de erkende korteberoepsopleiding tot Luisterkindwerker gevolgd en daarmee is ze gediplomeerd Luisterkindwerker. Hier heeft ze het diploma Levensbrug aan toe mogen voegen. Enkele technieken en methodes combineert ze in haar afstemmingen, waarbij het zelfherstellend vermogen, de eigen vrije wil en hartsenergie centraal staan. Daarnaast heeft ze door haar ervaringen veel technieken en methodes achter zich gelaten en vervangen door haar eigen inzichten. Met deze achtergrond heeft ze heel goed geleerd wat wel en vooral, wat niet of slechts tijdelijk werkt op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling.  

Mariska: "Ik ben vooral achter de schermen aanwezig, iets wat mij ook goed past. Gary en ik hebben beide onze sterke punten en we vullen elkaar in het bedrijf enorm aan. We blijven elkaar uitdagen om te groeien in ons werk en daarmee ook privé. Dat is belangrijk, want dit werk is absoluut niet standaard of te leren 'uit de boeken'. Er is geen leidraad, die creëren wij elke dag weer zelf. Stagneren is geen optie in dit werk, want dan loop je snel achter en dit merk je terug in behandelingen. Voor mij betekent dit bijvoorbeeld dat ik dagelijks bezig ben met ontwikkelingen in de wereld en onze eigen vorm van bijscholing in de vorm van o.a. meditaties en nieuwe inzichten die hieruit ontstaan. Ook een gezond (plantaardig) voedingspatroon is een belangrijke factor die bijdraagt aan de behandelingen die Gary geeft. Op het gebied van voeding doe en probeer ik veel uit en mijn ervaringen hiermee deel ik graag. "

 

 

 

Gary

Binnen Crystal Vision is Gary verantwoordelijk voor de door hem ontwikkelde behandelmethode voor paarden en de (afstands)behandelingen voor de mens. In 2015 heeft hij de behandelmethode Signature Cell Healing™ gevolgd en behaald. Vanwege veranderde inzichten gebruikt hij slechts nog enkele elementen uit deze methode. Vanuit eigen inzichten en ervaringen is de behandeling voor de mens & paard in de huidige vorm ontstaan. Tevens geeft hij krachtige behandelingen op afstand. Doordat hij zijn eigen kracht kan combineren met andere methodes, worden zijn behandelingen voor mens, paard en dier effectiever. Hij maakt tijdens alle behandelingen op zijn eigen manier contact met mens of dier. Dit brengt hem een schat aan achtergrondinformatie! 

Gary: " Het is dankbaar werk om het zelfherstellend vermogen van het mensen- en paardenlijf op gang te mogen brengen! Mijn manier van werken kenmerkt zich door het werken met de eigen hartsenergie van mij en de cliënt en de eigen vrije wil die wij allemaal hebben. Het doel is altijd om de cliënt te leren ook zelf zaken aan te pakken en handvaten te geven om aan de slag te gaan. Dat vergt een stuk inzet van beide kanten, wat duidelijkheid geeft en in de meeste gevallen een actieve houding vergt om problemen ook echt aan te pakken. Mijn cliënten bepalen zelf in welke mate en tempo ze willen groeien en zichzelf willen ontwikkelen op lichamelijk en/of geestelijk gebied. Dit alles maakt mijn behandelingen krachtig, omdat ik samen met de cliënt aan de slag ga. "

Visie Crystal Vision

Met de behandelingen die wij geven bieden wij een totaalplaatje voor mensen en dieren die vastlopen in hun leven, ontwikkeling, of binnen de reguliere zorg. Geen symptoombestrijding, maar een passende aanpak die de kern van het probleem aanpakt. Alleen door te kijken naar het geheel kunnen wij een passende behandeling geven. 

Onze behandelingen zijn gericht op iedereen die kennis wil maken met zichzelf en zijn eigen kracht, ongeacht of er een lichamelijk of geestelijk probleem is. Dit betekent dat iedereen welkom bij ons is; of je gelooft in ons werk of niet; of je al jarenlang met deze materie bezig bent en bereid bent een stukje verder te gaan ontdekken; of misschien heb je nog nooit van dit werk gehoord maar ben je wel nieuwsgierig. Voor elke cliënt bieden wij een passende behandeling aan, afgestemd op de hulpvraag. Zweverig? Nee, maar we laten de behandelingen en resultaten graag voor zich spreken. Pas als je een behandeling ervaren hebt kun je zelf hierover oordelen.  

Wij werken geheel bewust niet met krachten of energie die van nature niet in ons aanwezig zijn. We herkennen deze energieën wel om onze klanten heen en kunnen er ook mee communiceren, maar het is aan jou of je deze energieën om je heen wil houden.

In het verleden hebben we wel gewerkt met energieën buiten ons. Na een korte afkick-periode hebben we beiden onze eigen kracht gevonden en gemerkt dat dit de enige manier is om werkelijk te groeien op alle vlakken. Het is geen probleem als jij wel met deze energieën samenwerkt, wij werken er enkel niet mee. Over deze keus vertellen we beiden graag, dus vraag gerust! Ook therapeuten zijn welkom bij ons en kunnen veel uit een behandeling halen. Overigens zijn onze behandelingen niet gebonden aan een geloof en daarmee toegankelijk voor iedereen, ondanks dat dit vaak anders wordt gezien. Je hoeft enkel in jezelf te geloven.

Dit is ook de reden waarom wij slechts een 'soort' behandeling aanbieden. We willen graag dat mensen na 1 tot enkele behandelingen volledig op eigen kracht verder kunnen en dat is ook een van de behandeldoelen.  

We doen ons werk met veel plezier en weten dit keer op keer over te brengen op onze klanten, waar we erg dankbaar voor zijn. Het maakt daarbij niet uit of men gelooft in ons werk, we laten de behandelingen graag voor zich spreken en zijn niet prestatiegericht bezig, maar denken in oplossingen. Tot slot is ons streven dit alles betaalbaar te houden, zoals het hoort. Onze tarieven zijn enkel gebaseerd op de tijd die wij in onze klanten steken. Het is altijd mogelijk vrijblijvend per mail of telefonisch contact te hebben en uitleg te geven. Een open, transparante houding en respect staan bij ons voorop.

Wij werken in onze vrije tijd ook graag aan onze eigen ontwikkeling, zodat wij met deze kennis en onze eigen doorgemaakte processen onze klanten kunnen helpen. Dit betekent dat we onszelf regelmatig vernieuwen en nieuwe inzichten toepassen. We durven te veranderen. Spreken en behandelen vanuit ervaring is immers GOUD waard...  

Zo kunnen we nog meer mensen kennis laten maken met de kracht en meerwaarde van energie, maar vooral ook de kracht van henzelf!